Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

B&G

B&G Triton2 autopilotkontroll

Varenummer BG13296001
4 999,–
inkl. mva
Bestillingsvare
Panel for å styre autopilot

Produktbeskrivelse

Den kablede fjernkontrollen B&G Triton2 brukes sammen med B&G Triton2 4,1"" multifunksjonsskjerm for å opprette en frittstående autopilotkontroller, eller brukes som et dedikert autopilottastatur for B&G kartplottere/multifunksjonsskjermer. Tastaturet passer til Simrads lavprofils instrumenter og skjermer, og integreres sømløst med alle ror.

Store og brukervennlige knapper gjør det enkelt å bruke B&G Triton2 fjernkontrollen i urolige sjøforhold, og gir pålitelig respons med våte hender eller hansker. Auto- og standby-knappene aktiverer eller deaktiverer autopiloten med ett trykk, slik at du enkelt kan ta hendene av roret eller ta kontroll umiddelbart når du trenger det. Kursjusteringer er også bare ett knappetrykk unna, takket være doble babord- og styrbordknapper med justeringer i trinn på én eller ti grader.

Koble B&G Triton2-tastaturet sammen med en B&G Triton2 4,1"" digital multifunksjonsskjerm for å få en komplett kontrollenhet for autopilotsystemet ditt. Flere tastaturer kan installeres for å gi autopilotkontroll fra hvor som helst om bord. Dette er perfekt for fartøy med to rorposisjoner.

B&G Triton2 fjernkontrollen er designet for å passe til Simrads ""Glass Helm""-skjermer og instrumenter, har en moderne stil med lav monteringsprofil på bare åtte millimeter. En kompakt grunnflate gjør at den kan monteres nesten hvor som helst, samtidig som den har store knapper for enkel betjening.

I esken:

  • 1stk 0,6m NMEA2000 Micro-C kabel
  • 1stk NMEA 2000 Micro-C t-stykke
  • 1stk Soldeksel for Triton2 autopilot kontroller
  • 1stk Installasjonskit for Triton 2 autopilot kontroller

Tekniske spesifikasjoner

Produsent B&G
Type Betjeningspanel