Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Kartoppdatering til kartplottere

Kartplottere støtter forskjellige kartsystemer, Navionics, C-MAP 4D og Lighthouse kartene er støttet av Raymarine kartplottere. Navionics, C-MAP Discover og C-MAP Reveal kartene er støttet av Simrad, Lowrance og B&G kartplottere. Garmin kartplottere kan kun bruke Garmin’s egne Garmin Bluechart g3 og de nye Garmin Navioncs+/Vision+ kart.

Husk å oppdatere software på karplotteren din når du oppdaterer kartene dine. Kompatiblitetslistene ser du lenger ned i artikkelen.

Hvor ofte er det nødvendig å bytte kartbrikken?

Jo bedre kartene er, jo sikrere ferdes du på sjøen. Riktige kart er en rimelig forsikring. De ulike kartbrikkene oppdateres flere ganger i året. Vi anbefaler at du følger nøye med der du ferdes mest - ser du sjømerker du ikke finner igjen på kartplotteren din? Ikke på papirkartene dine heller? Da er tiden inne for å bytte kartbrikken.

Kartoppdateringer fra Navionics

Navionics oppdaterer kartene sine med ny data hver dag, og kombinerer data fra brukerne og nye publikasjoner. Vi anbefaler at du følger nøye med der du ferdes mest.

Et hvilket som helst kart kan oppgraderes med en Navionics oppdaterings-brikke. Bytt fra C-MAP-, Garmin-, Fishing Hot Spots-, LakeMaster-, Lowrance- eller TrackMaps- kort til Navionics og få de nyeste kartene med alle Navionics+ funksjoner til en fordelaktig pris.

Du får da tilsendt en brikke, som du går inn på navionics.com og aktiverer der.

Dersom du har et Platinum+ kart og ønsker å oppdatere dette, må det sendes inn til oss og du vil få en helt ny brikke i retur til en rabattert pris.

Innbytteprisene gjelder CF-, SD og MicroSD-brikker.

Last ned kompatibilitetsoversikt for kartplottere som støtter de ulike oppgraderingene. Dette er særlig viktig dersom du har en kartplotter som er eldre enn 2012, da Raymarine gikk over fra CF- til SD-formatet på sine kartplottere.

Kartoppdateringer fra Garmin

Oppgradering av kartbrikke fra Garmin gjøres ved at du sender inn din gamle kartbrikke til Seatronic. Ved oppgradering til samme eller tilsvarende område får du 40% rabatt når du handler ny kartbrikke hos oss.

NB! Ta kontakt med oss før brikken sendes inn for å avklare pris på innbytte og kompatiblitet med din kartplotter.

Garmin kartplotterne fikk i 2022 en rekke nye kart da Garmin i samarbeid med Navionics har produsert kart til Garmin utstyr. Garmin Navionics kartene er kompatible med de fleste nyere Garmin kartplottere, men det anbefales å oppgradere software på kartplotteren før de tas i bruk.

Last ned kompatibilitetsoversikt for kartplottere som støtter de ulike oppgraderingene.

Innbyttekart gjelder kun for Garmin G2 / G3 og Garmin Navionics kart i SD eller micro-SD format.

Kartoppdateringer fra Lighthouse Charts

Kartoppdateringer fra C-Map

De ulike kartene oppdateres flere ganger årlig. Ønsker du å oppdatere ditt C-Map-kart, kjøper du en ny brikke hos Seatronic med det samme eller større kartområde som du allerede har. Deretter sender du inn din gamle brikke til oss, og får refundert en innbyttepris for denne.

Se egen kompatiblietetsliste for din kartplotter her:

Brikke


Refundert beløp ved oppdatering

C-Map NT - utgått mars 2020


0,- utgått mars 2020

C-Map NT+ Standard - utgått mars 2020


0,- - utgått mars 2020

C-Map NT+ Local - utgått mars 2020


0,- - utgått mars 2020

C-Map NT+ Wide - utgått mars 2020


0,- - utgått mars 2020

 

C-Map Max Local

750,-

 

C-Map Max Wide

1000,-

C-Map Max Megawide

1625,-

Innbytteprisene gjelder kun for SD og Micro SD-brikker.