Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2000kr! Les mer

Ecoflow

EcoFlow 110W sammenleggbart solcellepanel

Varenummer EFSOLAR110N
3 499,–
inkl. mva
På lager
EcoFlow 110W Portable Solar Panel sammenleggbart solcellepanel. Perfekt sammen med EcoFlow Delta og River strømforsyninger, og EcoFlow PowerKits. kan også tilkobles andre solcelleanlegg. Bærevesken fungerer som stativ.

Produktbeskrivelse

EcoFlow 110W Portable Solar Panel er et sammenleggbart solcellepanel som sørger for miljøvennlig strømforsyning til dine elektriske apparater både hjemme og på tur - eller "off grid" som det heter på ny-norsk.
EcoFlows solcellepaneler er spesialutviklet for bruk sammen med EcoFlow Delta og River strømforsyninger, og EcoFlow 110W sammenleggbart solcellepanel passer til alle EcoFlow strømforsyninger, men er perfekt i kombinasjon med EcoFlow River 2 (256Wh).

Paralell- og seriekobling

Det er mulig å paralellkoble flere paneler sammen for å få høyere effekt og en raskere lading så lenge strømforsyningen kan håndtere det, slik bla. River 2 Pro og Delta strømforsyningene kan. Paralellkobling krever egne kabler beregnet for dette - tilleggsutstyr. Det er også mulig å seriekoble paneler for høyere spenning, men pass da på at strømforsyninger klarer å håndtere dette. Sjekk brukermanualen for den aktuelle strømforsyningen for å se hvordan parallell- og seriekobling kan gjøres på denne for å unngå overbelasting.

Kraftfull og bærbar

Solcellenes effektivitetsgrad sier noe om hvor stor andel av solenergien som konverteres til elektrisk energi. De beste panelene har en effektivitetsgrad på ca 23%, og EcoFlow er helt her oppe med 22,9%.
I tillegge er det ca 10% mindre en tilsvarende sammenleggbare solcellepaneler på markedet. Dette betyr enklere transport og raskere lading for deg.

Selvstående med bærebag

Da med EcoFlow solcellepanelet på camping, på langtur eller på tur i egen hage, med bærebagen som også fungerer som stativ. Zip opp glidelåsen og plasser solcellepanelet i riktig vinkel for maksimal innsamling av solstråler.
Bærebagen beskytter panelet under transport, og gjør det enkelt å stue bort.

Vanntett og holdbar

EcoFlows solcellepanel er designet for å tåle en eventyrlig og aktiv livsstil, og er IP68-sertifisert. Det betyr at det er senket under vann i 72 timer, bare for å være på den sikre siden. Det er bygd i ekstra sterke kompost-materialer, og tåler litt fysiske påkjenninger også. Dette er et skikkelig allværs-panel, laget for å tåle tidens tann.
IP68 betyr at det er vann- og støvsikkert, testet under kontrollerte laberatorieforhold, og det det oppfyller også IEC standard 60529, som bla krever at panelet tåler å være under vann i 72 timer på en meters typ.

Høyeffektive solceller samler flere solstråler

EcoFlow solcellepaneler har monokrystallinske silisiumceller, som fungerer desidert best på de fleste måleparametere. Det er disse som bidrar til den høye effektivitetesgraden, og sørger for at hver celle leverer mer energi.

Laderegulator

Solcellepanel må kobles til en laderegulatorer, noe som sikrer en konstant og stabil strømforsyning.
  • EcoFlow Delta 2 og River 2 modellene har innebygd laderegulator som er skreddersydd til EcoFlows solcellepaneler.
  • EcoFlows såkalte PowerKits er ferdige energipakke for.f.eks. hytter, og den inkluderte Power Hub har flere MPPT-laderegulatorer innebygd.
  • EcoFlows solcellepaneler er både lekre, av høy kvalitet og med en god kost-nytte-faktor, så mange ønsker å benytte de i eksisterende solcelleanlegg. Da anbefaler vi på det sterkeste å benytte en ekstern MPPT-laderegulator.
MPPT (Maximum Power Point Tracking) laderegulatorer er styrt av en mikroprosessor for å automatisk optimalisere ytelsen til solpanelet basert på algoritmer og analysering av ulike data. Dette kan blant annet øke effektiviteten på panelet opp imot 20% ved «lave» temperaturer - dvs 25 grader i panelet. En MPPT-regulator øker også effektiviteten på panelet når forholdene stadig varierer, f.eks ved delvis skyet vær og periodevise skyggefelt på panelet. Med andre ord er en MPPT-regulator spesielt egnet for bruk her i Norden.

Hva kan jeg drive med et 110W solcellepanel?

Dette er selvfølgelig veldig avhengig av været, men litt grovt kan vi si at EcoFlow 110W Portable Solar Panel sammen med en EcoFlow River 2 (256Ah) kan drifte mindre elektriske apparater som en liten TV, LED-lys, en kokeplate eller kaffemaskin, og kan i tillegg lade PC, nettbrett, smarttelefon, drone, bærbar høytaler ol. Du kan også bruke det til å lade et mindre forbruksbatteri i en båt eller bobil på overnattingsturer.

Spesifikasjoner

Nominell spenning: 21,8V (Vmp 18,5V)
Effektivitet: 22,9%
Tilkoblinger: MC4
Vekt, kun solcellepanel: 4kg
Vekt, med bæreveske: 6 kg
Dimensjoner sammenlagt: 42x48x2,5cm
Dimensjoner utbrettet: 178,5x42x2,5cm
IP grad: IP68

I esken

  • Ecoflow 110W Portable Solar Panel
  • Bærebag (stativ)
  • Brukermanual
  • Solar til XT60 ladekabel

Tekniske spesifikasjoner

Driftsspenning 12V
Sammenleggbar Ja
Leveres med Cellprotector No
Maks ladeeffekt 110W
Maks ladestrøm 6,5 A
Solcelletype Monokrystallinsk
Kan tråkkes på No
Vekt 4 kg
Ytre mål 42.0 x 178.5 x 2.5 cm / 42.0 x 48.0 x 2.5 cm (sammenlagt)
Panelkonstruksjon Sammenleggbart panel
Maks ladeeffekt 80W til 120W