Solo Stove

Solo Stove Sticks, grillpinner til Solo Stove bålpanne, sett med 4 stk

Varenummer STOVE1009
830,-
inkl. moms
Ikke på lager
Solo Stove Sticks. Sett med 4 stk grillpinner som fungerer perfekt sammen med Solo Stove bålpanner, men også til et vanlig bål. Grillpinnene er sammenleggbare og produsert i høykvalitets rustfritt stål. Hule så ikke varmen sprer seg til håndtaket.

Produktbeskrivelse

Solo Stove Sticks er et sett med 4 stk grillpinner som fungerer perfekt sammen med Solo Stove bålpanner, men også til et vanlig bål.

Når du er seriøs med å lage mat over en åpen ild, trenger du et flott verktøy. Solo Stove Sticks er de ultimate instrumentene for steking av marshmallows, pølser og alt annet du kan steke eller lage mat over åpen ild. De er det perfekte verktøyet for en hyggelig kveld rundt bålplassen enten du har en Solo Stove bålpanne eller et vanlig bål. 

Det har selvfølgelig sin sjarm å lete rundt i skogen etter en kvist å bruke som grillpinne. Men noen ganger vil man ha det litt mer enkelt enn leting, spikking, kutting og pølser som faller ned i glørne..  Da er disse veldig hendige å ha i sekken – eller i båten eller på terrassen.
Med disse grillpinnene kan man grille omtrent det man ønsker over bålet, bare det får plass på pinnene.  Det fungerer optimalt til marsmallows, pølser, mais, pinnebrød o.l.
 
Grillpinnene er slitesterke, funksjonelle og utformet med Solo Stoves umiskjennelige design. Dette er solide grillpinner som kan være med deg på mange grillrunder. De er produsert i rustfritt stål og stengene er hule så varmen ikke sprer seg videre til håndtaket.
Solo stove`s grillpinner kan skrus i fra hverandre for å bli mer kompakte under frakt. Det er 4 grillpinner i hver pakke og de kommer med et oppbevaringsfutteral for lettere oversikt.

  • Lengde sammensatt: 91.5 cm
  • Lengde sammenpakket: 52 cm
  • Vekt fullt sett 1.7 kg
 
I esken
  • 4 Solo Stove Sticks grillpinner
  • Oppbevarings futteral

Spesifikasjoner

Tilbehør