Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Nasa

Nasa Clipper BM2 batterimeter med 200A shunt

Varenummer CLIPPER-BM2
2 299,–
inkl. mva
Bestillingsvare
For overvåking av dine forbruksbatterier.

Produktbeskrivelse

Nasa Clipper BM2 overvåker batteriene dine, og viser både spenning og forbruk på forbruksbanken, samt viser spenning på startbatteri.

Clipper BM2 kobles via en sensor (shunt) på batteriet, noe som gjør instrumentet universielt og kan brukes sammen med alle typer batteriladere, vindgeneratorer, solcelle mm. Selv om instrumentet er utviklet for båt er det også godt egnet for hytte og bobil.

Instrumentet har et LCD-display som viser hvor mye % kapasitet som gjenstår, gjenværende tid i minutter/timer til batteriene er tomme ved aktuelt forbruk, og selvsagt gjenværende tid til batteriene er fulle ved lading.

Nasa Clipper BM2 har også en praktisk amperetime-teller (Ah-r) som viser hvor mye "utgående" strøm som er forbrukt. Dermed kan man måle reelt forbruk over f.eks en helg eller en uke og bruke dette for å regne ut hvor stort solcelle/vindmølle man evt. trenger hvis man ønsker å tilføre ekstra strøm til batteriene.

Kan brukes på 12V batteribank opp til 999Ah, og tåler maks belastning/lading på 200 ampere (2400W), noe som er mer enn nok til å overvåke forbruksbanken.

Fysisk størrelse på displayet er 110x110mm og felles inn med medfølgende fester. Clipper BM2 leveres med 5 meter kabel mellom shunt og display, men denne kan enkelt forlenges eller kortes ned hvis det er behov for dette.

Instrumentet er 11x11 cm, innfellingshullet er 8,5x6,6cm.

Tekniske spesifikasjoner

Produsent Nasa
Maks batteribank-størrelse 999Ah
Maks belastning 200A
Type (batterimeter) Batterimeter
Driftsspenning 12V