Nasa

Nasa batterimeter med 100A shunt (24V)

Varenummer CLIPPER-BM1-24V
1,899,-
inkl. moms
Ikke på lager
For overvåking av forbruksbatterier i 24V systemer.

Produktbeskrivelse

Batterimontoren overvåker batteriene dine, og viser både spenning og forbruk på forbruksbanken. Den har også mulighet til å vise spenningen på startbatteriet.

Det kobles en sensor (shunt) rett på batteriet, noe som gjør dette instrumentet universelt og kan brukes sammen med alle typer batteriladere, vindgeneratorer, solcelle mm. Selv om instrumentet er utviklet for båt er det også egnet for hytte og bobil.

Instrumentet har et grafisk display som viser hvor mye % kapasitet som gjenstår. Viser også gjenværende tid i minutter/timer til batteriene dine er tomme ved aktuelt forbruk, og selvsagt gjenværende tid til batteriene er fulle ved lading.

Clipper BM1 har også en praktisk amperetime-teller (Ah-r) funksjon som gjør at du kan se hvor mye "utgående" strøm du har brukt. Da kan man måle reelt forbruk over f.eks en helg eller en uke og bruke dette for å regne ut hvor stort solcelle/vindmølle man evt. trenger hvis man ønsker å tilføre ekstra strøm til batteriene.

Kan brukes på batteribank opp til 600Ah på 24V system og tåler en maks belastning/lading på 100 ampere (dvs 1200watt), noe som er mer enn nok til å overvåke forbruksbanken.

Fysisk størrelse på displayet er 110x110mm, innfellingshullet er 85x66mm. Det følger med festebrakett for innfelling.

Nasa Clipper BM1-24 batterimonitor leveres med 5 meter kabel mellom shunt og display, men denne kan enkelt forlenges eller kortes ned hvis det er behov for dette.

Spesifikasjoner

Tilbehør

Alternativer