Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Nasa

Nasa batterimeter med 100A shunt

Varenummer CLIPPER-BM1
1 899,–
inkl. mva
Få på lager
For overvåking av dine forbruksbatterier.

Produktbeskrivelse

Batteriovervåker
Instrumentet overvåker batteriene dine. Det viser både spenning og forbruk på forbruksbanken. Den har også mulighet til å vise spenningen på startbatteriet.

Det kobles en sensor (shunt) rett på batteriet, noe som gjør dette instrumentet universelt og kan brukes sammen med alle typer batteriladere, vindgeneratorer, solcelle mm. Selv om instrumentet er utviklet for båt er det også egnet for hytte og bobil.

Instrumentet har et grafisk display som viser hvor mye % kapasitet som gjenstår.
Viser også gjenværende tid i minutter/timer til batteriene dine er tomme ved aktuelt forbruk, og selvsagt gjenværende tid til batteriene er fulle ved lading.

Har også en praktisk ampere time teller (Ah-r) funksjon som gjør at du kan se hvor mye "utgående" strøm du har brukt. Da kan man måle reelt forbruk over f.eks en helg eller en uke og bruke dette for å regne ut hvor stort solcelle/vindmølle man evt. trenger hvis man ønsker å tilføre ekstra strøm til batteriene.

Kan brukes på batteribank opp til 650Ah, kun til 12volt system og tåler en maks belastning/lading på 100 ampere (dvs 1200watt) noe som er mer en nok til å overvåke forbruksbanken.

Fysisk størrelse på displayet er 110x110mm og felles inn med medfølgende fester.
Det er med 5 meter kabel mellom shunt og display, men denne kan enkelt forlenges eller kortes ned hvis det er behov for dette.

Instrumentet er 11x11 cm, innfellingshullet er 8,5x6,6cm.

Tekniske spesifikasjoner

Produsent Nasa
Maks batteribank-størrelse 650Ah
Maks belastning 100A
Type (batterimeter) Batterimeter
Driftsspenning 12V