Garmin

GHP Reactor Hydraulic autopilot uten drivenhet

Varenummer 00705-19
19,499,-
inkl. moms
Få på lager
GHP Reactor Hydraulic uten drivenhet

Produktbeskrivelse

Garmin tilgjengeliggjør nå en avansert maritim teknologi som tidligere bare var tilgjengelig for kommersielle båter og skip, i en komplett pakke laget for hurtigbåter og seilbåter. GHP Reactor-autopilotserien er rett og slett det mest følsomme autopilotsystemet vi noen gang har laget.

GHP Reactor-autopiloter er svært allsidige. Her finner du både hurtigbåt- og seilfunksjoner i alle hovedpakkene, inkludert hold av styrekurs, vindhold, bauting/jibbing, trinnstyring med mer. Bare velg den autopiloten som er kompatibel med ditt eksisterende styresystem.

GHP Reactor Hydraulic Autopilot-hovedpakken er ideell for alle typer hydraulikkstyrte hurtigbåter – innenbords-, påhengs-, dieselmotorer og hekkaggregater. Denne robuste enheten gir hurtigbåteiere et brukervennlig og pålitelig autopilotsystem. Med sin 9-aksede AHRS uten løse deler kan Garmin GHP Reactor monteres nesten hvor som helst og i hvilken som helst retning, og den krever minimalt med konfigurasjon. Garmins patenterte Shadow Drive-teknologi gir båtfolket vissheten om at de beholder kontrollen selv om de bruker autopiloten. Shadow Drive-systemet kobler automatisk fra autopiloten hvis roret dreies, slik at rormannen kan manøvrere båten. Autopiloten aktiveres automatisk når båtføreren holder en stø kurs.

9-akset AHRS-system uten løse deler

Takket være en avansert 9-akset AHRS (Attitude Heading Reference System) uten løse deler, kan du montere GHP Reactor nesten hvor som helst, og i hvilken som helst retning. Dette systemet gir i tillegg minimalt med retningsfeil, kursavvik, rorbevegelser og strømforbruk – samtidig som alle om bord får en behagelig tur.

Reagerer på forholdene

Denne fantastiske autopiloten reagerer faktisk på havets påvirkning for å holde kursen. Selv når båten pitcher og ruller under tøffe forhold, kan du være trygg på at GHP Reactor-autopiloten holder kursen for deg.

Minimal konfigurasjons- og kalibreringstid

Alle autopiloter krever en viss konfigurasjon og kalibrering. Vi vet at du helst vil komme deg på vannet, så vi har gjort denne prosessen så rask og enkel som mulig. Det er det vi kaller The Power of Simple.

Helintegrering med Garmins kartplottere

Sammen med en kompatibel Garmin-nettverkskartplotter får du full kontroll over GHP Reactor uansett hvor du befinner deg på båten. I tillegg til å holde kursen i omtrent alle vær- og vindforhold, kan systemet også utføre en rekke forhåndsprogrammerte prosedyrer for dorging og søk. Og med en kompatibel nettverkskartplotter fra Garmin og BlueChart® g2 Vision®-kart (selges separat) får du tilleggsfunksjoner som Autoveiledning, som styrer etter GPS-baner automatisk.

Hold kontrollen med Shadow Drive-teknologi

GHP Reactor gir deg patentert Shadow Drive-teknologi. Dermed kan du være trygg på at det er du som har kontrollen, selv når autopiloten er aktivert. Shadow Drive-systemet kobler automatisk fra autopiloten hvis roret dreies, slik at du har muligheten til å manøvrere båten. Autopiloten aktiveres automatisk når du holder en stø kurs.

Koble til nettverksenheter

GHP Reactor-autopiloten betjenes med opptil tre GHC™-rorkontrollenheter. GHC-enheten kommuniserer med autopilotsystemet via NMEA 2000®-nettverket, slik at autopilotens retningsdata enkelt kan deles med andre enheter. Dette gjør det mulig å benytte seg av MARPA og kartoverlegg når du er koblet til en Garmin-kartplotter. Det finnes også en håndholdt trådløs fjernkontroll (tilleggsutstyr), men hvis du vil ha det enda enklere, kan du styre GHC-enheten med quatix™, verdens første maritime GPS-navigasjonsklokke med trådløs ANT+®-teknologi.

I esken

 • GHP Reactor 40 CCU (kursberegningsenhet)
 • GHC 20 rorplasskjerm
 • ECU (elektronisk styringsenhet)
 • ECU-strømkabel
 • Tilkoblingskabel
 • Shadow Drive
 • Summer
 • NMEA 2000®-droppkabler (2 m)
 • NMEA 2000-strømkabel
 • NMEA 2000-T-kontakter
 • Hann- og hunnterminatorer
 • Produktdokumentasjon

Spesifikasjoner

Tilbehør