Solo Stove

Solo Stove Tripod, kjelestativ for Solo Stove stormkjøkken

Varenummer STOVE1022
529,- 375,-
inkl. moms
Få på lager
Solo Stove Tripod er som navnet antyder et trebent stativ, perfekt for kaffekjelen eller en panne slik at den gjør matlagingen enklere. Beregnet for bruk sammen med Solo Stoves stormkjøkken, men fungerer også over andre turkjøkken og bål. 

Produktbeskrivelse

Solo Stove Tripod, kjelestativ

Tripoden er perfekt både matlaging og bålkaffe.

Fyr opp stormkjøkkenet ditt og monter opp tripoden. Sett den stabilt over stormkjøkkenet og heng på kaffekjelen. Len deg tilbake og vent til lukten av nykokt kaffe siver inn.

I tillegg til at man kan henge kaffekjelen i den, så er den også super til å bruke under matlaging. Med sin låsbare kjetting kan du selv velge hvor nær flammene du vil ha kjelen. Det utgjør fort forskjellen på brent mat eller ei.

Solo Stove Tripod står trygt på alle underlag med sine tre bein. Bena har spisser i enden så man kan skyve de ned i bakken der det er mykt underlag, for litt ekstra stabilitet.

Perfekt for bruk sammen med Solo Stoves stormkjøkken, men fungerer fint sammen med andre turkjøkken og bål.

Solo STore Tripod er perfekt å ha med seg på tur. Den er kjapp å montere opp, og tar veldig liten plass sammenlagt, og får plass i alle slags tursekker. Tripoden er laget av aluminium, og veier bare en drøy halvkilo

Det følger med en liten oppbevarings pose så man enkelt holder styr på delene.

  • Vekt 540 gram
  • Maks høyde 109 cm
  • Lengde nedpakket 34 cm


I esken

  • Tripod kjelestativ
  • Kjetting for kjeleoppheng
  • Oppbevaringspose

Spesifikasjoner

Tilbehør