Simrad

Simrad DrivePilot hydraulisk autopilotpakke

Varenummer SIM11750001
20,995,-
inkl. moms
Ikke på lager
Komplett autopilotpakke for båter med utenbordsmotor og hydraulisk styring. Pakken inneholder 0,8L pumpe, kurscomputer, 9-akset kompass og GPS.

Produktbeskrivelse

Alt du behøver i en komplett autopilotpakke for den hydrauliske styringen til din utenbordsmotor. DrivePilot holder alltid kursen, og lar deg fokusere på andre viktige aktiviteter som fiske og båtrelaterte oppgaver.

Egenskaper

 • Styrer båten din til en kurs, veipunkt, rute eller markør, og kan betjenes fra din NSS evo3 or NSO evo3 skjerm
 • Gjenoppta en rute med automatiske svingmønstre
 • Anbefalt for båter med utenbordsmotor og hekkaggregat, på rundt 30 fot, eller 9 meter lang
 • VRF (Virtual Rudder Feedback) – Simrad sin virtuelle rorvinkelteknologi forenkler autopilot innstallasjonen -- eliminerer behovet av egen rorføler
 • Enkelt oppsett – Enkel guide, trinn for trinn løsninger for førstegangs montering
 • Enkel installasjon, kun ferdige plugger og kontakter skal kobles til

Integrering med Simrad GO-/NSS evo3-/NSO evo3-navigasjonssystemer

Simrad DrivePilot-pakken for hydraulisk styring er utformet utelukkende for kontroll av Simrad-navigasjonssystemer og inkluderer eller krever ikke en egen styreenhet. Den er perfekt for mindre fartøy med begrenset plass ved roret. Angi en kurs, styr mot et veipunkt, eller følg en forhåndsdefinert rute, rett fra den eksisterende berøringsskjermen – eller ta kontroll og styr med presisjon. Enkel konvertering av spor til ruter, slik at du kan spore en tidligere reise, med funksjonen for oppretting av ruter med ett trykk.

Dashbordmontert auto/standby-knapp

Simrad DrivePilot-pakken for hydraulisk styring inneholder en fjernstyrende, dashbordmontert auto/standby-knapp du kan installere ved roret. Den gjør det enkelt å aktivere autopiloten og ta manuell kontroll umiddelbart.

Automatiske svingmønstre

Forhåndsangitte svingmønstre utfører manøvrer som U-svinger på enkle og drivstoffeffektive måter, mens mer kompliserte svingmønstre kan brukes for eksempel når du fisker eller leter etter steder å dykke, eller kartlegger innsjøer med Insight Genesis og det innebygde ekkoloddet eller en nettverkstilkoblet SonarHub-ekkoloddmodul.

Svært stille 0,8 l hydraulisk pumpe

Simrad DrivePilot™-pakken for hydraulisk styring inneholder en svært effektiv PUMP-1 0,8 liters hydraulisk girpumpe som er egnet til å drive hydrauliske styresystemer på fartøy med innenbordsmotorer eller enkle eller doble utenbordsmotorer under 10 m (ca. 30 fot). Svært effektiv 12 V betjening er egnet for små fartøy, mens den stillegående betjeningen gjør at du kan nyte tiden på vannet mest mulig.

Virtuell rortilbakemelding

Simrad virtuell rorteknologi gjør autopiloten enklere å installere og vedlikeholde. Den gjør at NAC-1 ikke krever installering av en separat tilbakemeldingsenhet for sporing av utenbordsmotorens posisjon på fartøy med enkle eller doble utenbordsmotorer.

Posisjonssensor for roret (ekstrautstyr)

På fartøy med innenbordsmotorer kan en RF25N-posisjonssensor for ror (selges separat) brukes til å måle rorposisjonen nøyaktig. Det sørger for jevn autopilotdrift og en nyttig indikasjon på rorvinkelen på skjermen ved roret. RF25N leveres med en kabel på 5,5 meter (18 fot) med en Micro-C-kontakt for enkel tilkobling til båtens NMEA 2000-nettverk.

Enkel å installere, alt inkludert

Denne omfattende pakken inneholder alt for å installere selv eller få installasjonen utført av håndverker (fullstendig liste nedenfor) på fartøy med enkle eller doble utenbordsmotorer. Detaljerte instruksjoner følger med, og plug-and-play-kontaktene på NAC-1-kurscomputeren gjør installasjonen enkel og rask.

I esken

 • Simrad NAC-1 kurscomputer
 • Simrad Precision-9 9-akset kompass
 • Simrad PUMP-1 0,8L hydraulisk pumpe med monteringssett
 • Simrad AutoStandby-knapp
 • 1x 0,6m NMEA2000 backbonekabel
 • 1x 1,8m NMEA2000 backbonekabel
 • 1x 4,5m NMEA2000 backbonekabel
 • 1x sett med NMEA2000 endeterminatorer
 • 1x 4-veis NMEA2000 nettverksblokk
 • 1x Micro-C strømkabel

Spesifikasjoner

Tilbehør