Seil og rigg - Håndbok i trimming

Varenummer BOK203
299,-
inkl. moms
I bestilling
Håndbok i trimming. Av Magne Klann og Øyvind Bordal

Produktbeskrivelse

  • Oppdatert kunnskap om hvordan seil og rigg trimmes i alle forhold
  • Struktur som gjør det lett å finne akkurat det du trenger
  • Korte og beskrivende tekster, 279 foto og illustrasjoner
  • Bygger på konsulentarbeid fra profesjonelle riggere, seilmakere og internasjonale eliteseilere
  • Bør være en del av alle seileres grunnutrustning.

En veltrimmet seilbåt seilere ikke bare fortere - den krenger mindre, er bedre balansert og mer komfortabel. Slitasje og belastninger reduseres, og levetiden på dyrt utstyr forlenges. Samtidig reduseres risikoen for skader eller rigghavari.

Forfatterne

Magne Klann og Øyvind bordal står også bak Seilerboka, Seil Optimist og Seil Feva. Bortsett fra livslang erfaring som seilere er de også skribenter og fotografer med en lang rekke publikasjoner på flere språk bak seg - samt et utall av artikler i forskjellige båtblader, både nasjonalt og internasjonalt.

Fredrik Lööf om boka

"Trimme rigg og seil, det har jeg jobbet med på full tid siden jeg var 18 år. Denne boka forklarer virkelig i dybden hvordan man skal håndtere rigg og seil best mulig. Utgangspunktet for eliteseilere og turseilere er ikke så forskjellig som man skulle tro. Med mer kunnskap kan regattaseilere oppnå et bedre resultat, og turseilere kan med økt forståelse ferdes mer komfortabelt på havet. Dette er interessant og givende lesning, som kan gi mange praktfulle timer, dager og år på havet!"

Fredrik Lööf er America's Cup-seiler i Artemis Racing, har tre OL-medaljer, blant annet en gullmedalje Star fra OL i London i 2012. Han har også fem VM-titler i Finnjolle og Star.

Spesifikasjoner