Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2000kr! Les mer

Raymarine sesongkampanje 2023

Er du ute etter ny elektronikk til båten bør du lese videre her. I samarbeid med velkjente Raymarine har vi gleden av å tilby noen av våre mest populære produkter innenfor kategoriene kartplottere, radar, AIS, instrumenter og autopiloter.

Du kan velge mellom flere kartplottere, eller multifunksjonsskjermer om du vil, fra 7 til 12 tommer. Kartplottere i Element HV-serien leveres med giver, mens Element S og Axiom-serien leveres uten - men vi har også gode kampanjetilbud på givere til disse.

 

Element S

Raymarine Element S er en rimelig kartplotter med god ytelse og knappebetjening. Den er enkel i bruk, og passer til både seileren og motorbåteieren. Forenklet NMEA2000-støtte, autopilotstøtte og radarstøtte via Wi-Fi. Element S har innebygd high-CHIRP ekkolodd som gir dybde og konturbilder av bunnen. 9-pin kontakt. Kart og svinger er tilleggsutstyr. Raymarines Element S-serie er kompatibel med givere i CPT-S-serien.

Element HV med HV-100 giver

Raymarine Element HV er en knappebetjent kartplotter der ekkoloddet spiller en viktig rolle. Perfekt for fritidsfiskeren og hobbydykkeren. HV står for HyperVision, som er en ekkoloddteknologi som øker oppløsningen på Raymarines DownVision, SideVision og RealVision 3D, og gir utrolig skarpe undervannsbilder. 15-pin kontakt. Leveres med HV-100 hekksvinger. Kart er tilleggsutstyr.

 

Axiom

Raymarines Axiom-serie består av kraftige multifunksjonskjermer med touchbetjening, og kan utvides med nye funksjoner når du får behov for det - de støtter alle Raymarine tilbehør, inkludert Quantum-radar, CHIRP-ekkolodd, FLIR varmesøkende kameraer, lydintegrasjon, instrumenter, kameraer, og Evolution autopiloter. WiFi og Bluetooth er standard på alle Axiom-modeller, og lar deg koble til Raymarines apper for smarttelefoner og nettbrett. Merk at disse Axiom-plotterene ikke har innbygd ekkoloddmodul - her velger du den modulen og svingeren som passer til din bruk som tilleggsutstyr. Det samme gjelder for kart.

Axiom DV & RV

Axiom DV og RV har alle funksjonene til Axiom-seriens standardplottere, i tillegg har de innebygd ekkoloddmodul.

Axiom 7 DV er en 7" multifunksjonsskjerm med DownVision-ekkolodd. DownVision er en ekkolodd-tekonologi som gir deg et fotolignende bilde av undervannsverden under båten din, der du kan se gjenstander og strukturer i et detaljert bilde.

Axiom 9 og 12 RV har i tillegg RealVision 3D, som er en ekkolodd-tekonologi med gyrostabilisering som kompenserer for båtens bevegelser, og gir et sanntid 3D ekkoloddbilde. Med Real Vision 3D kan sportsfiskeren samtidig se hva som er under, bak og på sidene av båten, i tre dimensjoner. Resultatet er de mest livaktige ekkoloddbildene, og den aller beste oppsporingen av fisk.

 

Axiom Pro RVX

Axiom Pro 9 og 12 RVX har i tillegg til RV modellene også HybridTouch der du kan velge mellom touchbetjening på skjermen eller ved hjelp av knapper. Pro RVX har også et kraftig 1 kW CHIRP-ekolodd for bruk på store dybder. Dette krever en egen giver i tillegg til RealVision-giveren.

Kart

Plotterene i Raymarine-kampanjen kan leveres med et LightHouse kart over et unikt stort område til en svært fordelaktig pris. Kartet kommer ferdig lastet på et SD-kort, og dekker store deler av Nord Europa: Norge (inkludert Svalbard og Jan Mayen), Sverige, Danmark, finland, Tyskland og Færøyene. Kompatibel med Axiom serien med LightHouse 4 og Elementplottere med LightHouse versjon 3.17 eller høyere.

Merk at LightHouse-kart pr. dags dato ikke støtter automatisk ruteforslag. Er dette nødvendig anbefaler vi Navionics+ eller Navionics Platinum+ kart, som også selges til en hyggelig pris sammen med kampanje-plotterene.

Sammenligningstabell

 Element SElement HVAxiomAxiom DVAxiom RVAxiom Pro RVX
Skjermstørrelse7, 9 og 12 tommer7, 9 og 12 tommer7, 9 og 12 tommer7 tommer9 og 12 tommer9 og 12 tommer
Oppløsning800x480px
1280x400 px (12")
800x480px
1280x400 px (12")
800x480px
1280x400 px (12")
800x480 px800x480 px (9")
1280x800 px (12")
1280x800 px
BetjeningKnapperKnapperTouchTouchTouchTouch og knapper
GPS10 Hz10 Hz10 Hz10 Hz10 Hz10 Hz
Chirp-
1 kW Chirp-----
DownVision--
SideVision---
RealVision 3D---
HyperVision-----
Tilkobling svinger9-pin15-pin HV-9-pin25-pin25-pin RV & 11-pin 1 kW
Inkl. svinger-HV100----
Anbefalt svingerCPT-S(Inkludert)-CPT-SRVRV & 1 kW

Tilbehør

Raymarine kartplotter kan kobles opp mot en rekke tilbehør, her er noen som er skreddersydde til kampanjeproduktene.

 • Raymarine CPT-S giver for innvendig montering i glassfiberskrog (ikke sandwich), justerbar fra 0 - 25 grader skrogvinkel. Fungerer utmerket sammen med Element S-serien eller Axiom 7 DV. Giveren har en effekt på 100W, og har 9-pin plugg.
 • Raymarine RV100 gyro-stabilisert hekksvinger for Axiom RV- og Pro-RVX-plottere. RV100 er multifunksjonell, og er både CHIRP DownVision, CHIRP SideVision, High Frequency CHIRP og RealVision3D - i en og samme giver. 25 pin plugg.
 • Raymarine RS150 GPS Sensor. Nødvendig hvis kartplotteren et montert i et styrehus av metall, eller en annen from for «metallbur», slik at den innebygde GPS sensoren ikke får dekning - eller du bare ønsker en bedre plassering av GPS-antennen.
 • Raymarine AIS 700 er en klasse B/SOTDMA AIS sender og mottaker. En klasse B mottaker kan både sende din båts informasjon, og mottar informasjon fra andre båter med AIS-sender. SOTDMA gir lengre rekkevidde og raskere oppdateringer.

Radar

Raymarines Quantum radarer er teknisk moderne solid-state-radarer fra FLIR med CHIRP-pulskompresjonsteknologi, noe som gir en overlegen radaravbilding. De er energieffektive, lette og fungerer utmerket også på meget korte avstander.

En Doppler-rader vil i tillegg gi deg fargekode signaler på skjermen for sporing av bevegelige mål. Er målobjektet grønt beveger det seg bort fra deg, og er det rødt beveger det seg mot deg. I tillegg vil Doppler-radaren advare deg mot stasjonære farer som dukker opp foran deg på den kursen du følger. Begge radarene her kan kobles til enten via kabel, eller via Wi-Fi.

Radarpakker

Instrumenter

For seileren er det viktig å kunne knytte vindinstrumenter opp til kartplotteren, og Raymarine-kampanjen byr på flere valgmuligheter her i form av attraktive pakkeløsninger.

 • Raymarine i60 vindinstrument og i50 multiinstrument, komplett med vindgiver, gjennomgående dybde- og temperaturgiver, gjennomgående fartsgiver, kabler, soldeksler og monteringsutstyr. Tilkobling via SeaTalk, SeaTalk ng eller NMEA 2000.
 • Raymarine i70s tridatapakke med farge-multidiplay og iTC-5 «multi-POD» som konverterer analoge transdusersignaler som brukes i instrumentsystemene ST60, ST60+, i70, ST70+ og ST70 til SeaTalk ng. Støtter LightHouse brukergrensesnitt. Pakken inkluderer også vindgiver/vindfløy, analog dybde/fart/temperaturgiver, kabler og SeaTalk ng koblingsutstyr.
 • Raymarine T101-868 Vindsystem består av et unikt trådløst multifunksjonskjerm og en trådløs vindgiver som snakker sammen i et micronet, og passer både for jolle, tur- og regattaseilere. Solcelledrevet med 300 t backupbatteri - ingen kabel i mast eller gjennom dekk. Analog/digitalt instrument for alle vinddata, retning og hastighet.

Autopiloter

En autopilot er som å ha et ekstra mannskap ombord, og en som hverken trenger søvn eller klager over vind og vær. Dagens autopiloter snakker selvfølgelig med kartplotteren, og vi har her noen gode kampanjeprodukter for både motor- og seilbåter.

 • Raymarine Evolution autopilot EV100 med 0,5L hydraulisk pumpe og P70R display, som er laget for å gi utrolig enkel montering helt uten behov for oppkjøring og kalibrering! Du sparer både tid og problemer... Etter installasjon av Evolution slår du den på. Så går du gjennom noen enkle oppsett før den er klar. "Hemmeligheten" ligger i den nye EV sensor- og computerpakken. Så snart du bruker den vil piloten begynne å "lære seg selv" hvordan den best mulig styrer din båt. Beregnet for motorbåt – perfekt for båter med én utenbordsmotor. For halvplanende båter anbefales å benytte en autopilot med rorgiver. Anbefalt styresylinder: 50 -110 cc.
 • Raymarine Evolution 12V autopilot EV150 med 1L hydraulisk pumpe og P70Rs display er en tilsvarende pakke, men beregent for litt større motorbåt-installasjoner, f.eks med to utenbordsmotorer. Anbefalt styresylinder: 80 - 230 cc.
  Raymarine Evolution autopilot EV200 for seilbåt, med P70s display. Kan leveres med Raymarine mest brukte drivenhet for seilbåter Elektrisk Lineære type 1 for seilbåter opp til 11 tonn. Alternativt uten drivenhet, der du kan velge den som passer best til din båt og ditt bruk.
 • Raymarine autopilot ST2000+ Rorkult for seilbåter med deplasement opp til 4500 kg. En videreutvikling av Autohelms klassiske rorkultpilot fra 1973, og dagens modell kan integreres i hvilket som helst SeaTalk instrumentsystem, og aksepterer også direkte navigasjons data fra hvilken som helst NMEA 0183 eller SeaTalk GPS uten bruk av eksternt interface. Helt værbestandig: Spesialpakninger som motvirker inntrenging av fukt.
 • Raymarine trådløs fjernkontroll til autopiloter, inkludert konverteringskit fra Seatalk1 til Seatalk ng. Kan brukes til alle SeaTalk 1 autopiloter, og koneverteringssettet gjør at fjernkontrollen også vil fungere med Raymarines Evolution autopiloter.