Solo Stove

Ranger lokk til Solo Stove Ranger bålbanne

Varenummer STOVE1034
849,- 650,-
inkl. moms
Få på lager
Ranger lokk hindre regn og støv til å havne i bålpannen når den ikke brukes, og er spesielt velegnet hvis bålpannen som oftest står fast på terrassen. Med lokk kan bålpannen brukes som et bord til å ha drikke og snacks på, eller kanskje men vil ta et slag kort. Diameter: 39,4 cm. Vekt: 1,2 kg

Produktbeskrivelse

Ranger lokk et flott tilbehør til din bålpanne

En Solo Stove Ranger bålpanne har lett for å bli midtpunktet når den er i bruk, et bål har jo den positive påvirkningen på oss. Den tar lite plass, har et flott design og varmer helt topp. Da ender man opp med at den bare har en fast plass ved sittegruppen på terrassen. For å gjøre den litt mer funksjonell når den ikke fyres, finnes det et Ranger lokk.

Lokket er ypperlig til å bruke for å hindre regn og støv til å havne i bålpannen når den ikke brukes. Med lokk kan bålpannen brukes som et bord til å ha drikke og snacks på, eller kanskje men vil ta et slag kort. For å bruke lokket som et bord, må bålpannen være helt kald først.
Lokket kan settes på bålpannen mens den fortsatt er varm, så da kan du føle deg trygg om du går å legger deg selv om det er igjen glør. Lokket skal ikke brukes til å kvele flammene i bålpannen.

Akkurat som bålpannen er Ranger lokk laget av rustfritt stål for god holdbarhet i mange år. Lokket passer helt perfekt til din Ranger bålpanne.

  • Diameter: 39,4 cm
  • Vekt: 1,2 kg

Noen spørsmål og svar

Bør man ha både trekk og lokk til bålpannen?

Trekk og lokk gjør litt samme nytten, de beskytter mot nedbør i bålpannen. Lokket gjør at bålpannen kan brukes som et lite bord når den ikke er i bruk, og er veldig enkelt å legge på. Trekket gjør at hele bålpannen er beskyttet mot vær og vind.

Kan man bruke lokket for å slukke bålpannen?

Lokket skal ikke brukes til å kvele flammene i bålpannen. Lokket kan settes på når det er igjen kun glør.

Må man ta av flammeringen på bålpannen for å bruke lokket?

Nei, det trenger man ikke. Man snur enkelt flammeringen opp ned og legger på lokket. Det samme gjelder også gnistfangeren.

Spesifikasjoner