Webkamera i båten gir kontroll

Webkamera i båten gir kontroll

Webkamera i båten gir kontroll

Med Glomex CamBoat kan du være i båten hjemme i sofaen. CamBoat er et trådløst IP-kamera som lar deg se tilstanden i båten uansett hvor du er, via en app for iPhone/iPad og Android-enheter.

CamBoat 100% er sikkert, og det opprettes kryptert forbindelse mellom CamBoat-appen og CamBoat-kameraet. CamBoat kan gjøre opptak dersom den oppdager bevegelser i sitt synsfelt, og lagrer opptakene automatisk på et integrert SD-kort eller kan sende opptaket til en FTP-server. Du kan også få varsel på epost om bevegelse eller automatisk etter ønsket tid. Kameraet er enkelt å sette opp, og krever ingen abonnementskostnader.

Trådløs forbindelse

Glomex CamBoat fungerer sammen med Webboat 4G LITE, en antenne som gir bedre mobilt bredbånd for dem om bord.

Antennen inneholder kortplass for et SIM-kort til mobilnettet. Inne i antennen sitter det en egen trådløs ruter, som automatisk kobler ut mobilnettet når du går inn i en Wifi-sone som du har registrert deg i tidligere, eksempelvis hjemmehavnen dersom båtforeningen har etablert en trådløs Wifi-sone der.

Det er plass til ett SIM-kort som er tilgjengelig på innsiden ved å skru ut fire skruer på dekselet. Opptil 24 ulike enheter kan knytte seg trådløst til antennen samtidig. Det er også mulig å koble seg opp med vanlig nettverkskabel.

Antennen støtter HSPA+, som den raskeste dataoverføringsteknologien innen 4G. Maksimal hastighet under HSPA+ er hele 150 Mbps for nedlastning, og 50 Mbps på opplastning. Vekten er kun 900 gram, og antennen er dermed enkel å plassere for godt signalmottak på båten. Antennesignalet blir da mye sterkere enn det du mottar direkte på telefon, nettbrett eller 3G/4G-ruter, og øker dataoverføringshastigheten betraktelig.

5. juni 2019
Her kan du betale med kort, få faktura, betalingsutsettelse eller avbetaling gjennom Klarna.