Meny Lukk

Seatronic – tiltak rundt korona-epidemien

Vi anbefaler alle å benytte vår netthandel, bestille på epost eller per telefon
(69 25 09 60), og tilbyr i perioden frem til 14. april gratis frakt på alle ordre over 1500 kroner og vekt under 35 kilo*.

For sendinger med gratis frakt leveres mindre pakker rett i postkassen din, mens større pakker leveres til ditt nærmeste utleveringssted (Postkontor eller post i butikk).

Butikken åpen som vanlig

Vi følger anbefalinger fra myndighetene, og holder butikken åpen mandag-fredag fra 09:00 til 16:00, tirsdag og torsdag til kl. 21:00.

Frem til påske har vi, i tillegg til vanlig langåpent på torsdager, åpent til 21:00 på tirsdager. Dette er ikke et tiltak for å øke trafikken i butikken, men derimot en mulighet og ønske om å fordele trafikken på torsdagskvelden over to dager.

Ved besøk må alle kunder overholde vårt krav til bruk av håndsprit satt opp ved inngangen, samt holde 2 meter avstand til våre medarbeidere og andre kunder.

Vi har etablert strenge smittevernrutiner internt for å hindre eventuell smitte mellom ansatte. Medarbeidere med antydning til symptomer kommer ikke på jobb.

Om gratis frakt-tilbudet (*)

Gratis frakt gjelder for ordre over 1500 kroner og som har fraktvekt under 35 kilo. Fraktvekt og fysisk vekt er ikke nødvendigvis samsvarende. Enkelte varer har lengde eller volum som overstiger fraktvekt på 35 kilo, til tross for at den produktets vekt er lavere.

For sendinger til Svalbard gjelder egne tollregler, som dessverre ikke omfattes av fri frakt-tilbudet. Tollgebyr til Svalbard vil dermed tilkomme, selv om selve fraktprisen er kr. 0,-.

Var denne artikkelen nyttig?

Gi artikkelen 1 til 5 stjerner etter hvor nyttig du synes den var

Vi beklager at denne artikkelen ikke var nyttig for deg

Vi vil gjerne vite hva du synes vi kan forbedre!

Les også: