Hummerfiske - Garmin hjelper deg til storfangsten

Hummerfiske - Garmin hjelper deg til storfangsten

Hummerfiske - Garmin hjelper deg til storfangsten

Er ekkoloddet ditt i form og klart for ny hummersesong? Kjenner du til det som har skjedd med ekkoloddteknologien i løpet av de siste årene? Ny teknologi trenger ikke å koste mye. Garmins løsninger starter allerede på 1299,- kroner!

Ekkolodd

Selv om salget av kombinasjonsløsninger med både ekkolodd og kartplottere øker selges det fremdeles mange rene ekkolodd.
Når du er ute etter fisk, fiskeplasser og ikke minst bunnforhold hvor hummeren trives så gir Garmin-loddet deg valuta for pengene.  Jakten på de bratte skråninger og steinrøysene er spennende, og et moderne ekkolodd er til veldig god hjelp.

Kartplottere med ekkolodd

Når hummeren jaktes er kombinasjonen kart og terreng helt avgjørende. Det å se hvor du er og avmerke plasser på samme skjerm er en veldig god hjelp. Når du samtidig kan motta fotografiliknende bilder får du opplysninger om bunnforholdene som ikke var mulig tidligere.

Autopiloter

Monter en skikkelig autopilot så kan du konsentrere deg bedre om det du ser på bunnen! Selv når båten ruller under tøffe forhold, kan du være trygg på at Garmin autopiloten holder kursen for deg.

 

15. september 2021
Her kan du betale med kort, få faktura, betalingsutsettelse eller avbetaling gjennom Klarna.