Her kan du betale med kort, få faktura, betalingsutsettelse eller avbetaling gjennom Klarna.

Raymarine sesongkampanje 2021

 

Element kartplottere

Raymarine Element er en serie knappebetjente kartplottere i 7, 9 og 12 toms skjerm. Element har klassens beste prosessor, som gir rask oppdatering av sjøkartet og umiddelbar respons. Kartplotterne har også superklar skjerm for alle værforhold. Element-kartplotterne har WiFi- og Bluetooth-tilkoblinger, og kan kobles til AIS, autopilot, seilingsinstrumenter, motorer, tanker og VHF via NMEA2000-nettverk. Med innebygget WiFi kan Element-serien også kobles til Raymarines Quantum-radarer.

Element HV-modellene har HyperVision-ekkolodd med 1,2 megahertz ekkoloddteknologi, og har støtte for RealBathy som lar deg lage egne dybdekart ved hjelp av ekkoloddet, uavhengig av kartbrikken.

Raymarine Axiom nettverkskartplottere

Axiom er et kraftig, touchbetjent, multifunksjonelt navigasjonssystem fra Raymarine. Axiom er utstyrt med operativsystemet LightHouse 3 og superrask firekjerners prosessor. Axiom RV-modellene har innebygd RealVision 3D-ekkolodd.

Axiom Pro har kombinert touch- og knappebetjening – HybridTouch. Axiom Pro RVX-serien er for deg som vil ha alt, og leveres med RealVision 3D og 1 kW CHIRP-ekkolodd. RVX-modellene har også støtte for de aller fleste tidligere svingere fra Raymarine.

Alle Axiom-modellene kan stå i nettverk.

Anbefalt tilbehør til Axiom-serien

 

Gode råd når du skal velge kartplotter

 

Raymarine kartplotter- og radarpakker

Raymarine autopiloter

Raymarine seilbåtinstrumenter

Raymarine VHF og AIS

Nyttige artikler om VHF og AIS

 

Raymarine Dragonfly enkeltstående kartplottere

To av Raymarines mest solgte modeller, med beste fiskeelektronikk i klassen. Takket være avansert teknologi som CHIRP DownVision-ekkolodd og duggfri, vanntett skjerm sørger Dragonflys ekkolodd for at du kan bruke mer tid på å fange fisken og mindre tid på å lete etter den.