Gratisabonnement på Havneguiden Online

 
 
 

Kjøp en av Havneguiden-bøkene, få ett års gratis online-abonnement!

Når du kjøper en av Havneguiden-bøkene hos Seatronic får du ett års gratis abonnement på Havneguiden Online (verdi kr. 498,-). Havneguiden Online gir deg tilgang på alle havner i Havneguide-serien, det vil si 10 bøker i Nord Europa og 2 bøker i Middelhavet. Abonnementet kan brukes på alle digitale plattformer som mobil, lesebrett og PC/Mac.

Havneguiden online gir deg

  • Tilgang til oppdatert havneinformasjon
  • Avanserte søkefunksjoner
  • Dronefilmer over havner
  • Havnebilde zoom
  • Automatisk generert oversettelse

Forfatterne bak Havneguiden-serien har lang erfaring med båtliv fra ulike deler av verden, og det er ingen tvil om at Havneguiden er skrevet av båtfolk for båtfolk. De samme forfatterne bruker selv Havneguiden når de selv er ute og seiler. Deres erfaring er at papirbøkene fungere best når du i båten, mens et abonnement på Havneguiden Online egner seg best som planleggingsverktøy, enten hjemme i sofaen, på kontoret eller på bussen.

Når abonnementet løper ut etter ett år, kan du velge å videreføre abonnementet for 498,- per år eller 79,- per måned - uten bindingstid.

Havneguiden-serien

Fra og med 2021-sesongen dekker Havneguidene et område som strekker seg fra Arholma nord for Stockholm til Kirkenes lengst nordøst i Norge. I Havneguideserien finnes også guider som dekker Danmark, Tyskland, Polen, Slovenia, Kroatia, Montenegro, Albania og Hellas. Havneguidene er en internasjonal suksess, og flere deler er oversatt til tysk og engelsk.

Hver havn blir presentert med et eget Havneguidekart, flyfoto, beskrivende tekst og en faktaboks med nøkkelinformasjon. Teksten er delt i to: Den maritime delen beskriver havnen, innseilingen og eventuelle spesielle forhold. I noen tilfeller omtales mer enn én havn på samme oppslag.

Du får også vite hva slags fortøyning som er aktuell, så du kan være forberedt ved ankomst. Den generelle teksten forteller om stedets og omgivelsenes særtrekk og historie, og om hva dere kan se, gjøre og oppleve når dere kommer dit. Der hvor det passer sånn, har forfatterne også forøkt å peke på ting man kan lure på, og kanskje finne ut mer om selv. Nysgjerrighet er bra å ha med på tur!

På havnekartene finner du flere detaljer enn på vanlige sjøkart og kartplottere. Her er det i tillegg markert hvor det er best å fortøye, hva slags fortøyning som brukes og hvor bildet er tatt fra. Flybildene med markeringer gir deg rask oversikt over havnens omgivelser, fasiliteter, innseilingsleder, farer og fortøyningsmuligheter.

Her kan du betale med kort, få faktura, betalingsutsettelse eller avbetaling gjennom Klarna.