Isotherm

Isotherm Magnum 4201 kjøleaggregat med ASU (12/24V)

Varenummer 4201K
21,499,-
inkl. moms
Bestillingsvare
Isotherm Kjøleagregat ASU Magnum 4201

Produktbeskrivelse

Isotherm Magnum 4201 er en termostatregulert, vannkjølt kjøleenhet som bruker Danfoss/Secop-kompressor til å kjøle ned fordamperen, som du plasserer i kjøle- eller fryseboksen. Luften som flyter rundt fordamperen kjøles ned, og varmen flyttes til pumpen som veksler den til temperaturen i sjøvannet i vannpumpen. Vannpumpen er selvsugende, og regulererer hastigheten basert på temperaturen i kjøleboksen. Pumpen kan kobles til eksisterende skroggjennomføring for sjøvannsinntak.

ASU (Automatic Start-Up)-teknologien føler når den har overskuddsenergi tilgjengelig, og bruker denne for å kjøle ned kjøleplaten (fordamperen). Denne oppsparingen av kulde gjør at ASU oppnår uslåelig strømsparing. ASU er særlig nyttig for seilbåter, der motoren kun brukes i korte perioder av gangen.

Kompressoren er svært energieffektiv, hermetisk lukket og benytter en blanding av olje og kjølevæske som bidrar til svært stillegående drift og lite påkjenning på anleggets komponenter, noe som sørger for lang levetid på anlegget.

Kompressoren går på trefaset elektrisk system, som skapes i en liten mikroprosessor. I den samme prosessoren finnes forskjellige funksjoner som kontrollerer flere av enhetens systemer. Dette gjør at anlegget kan ha lavest mulig strømforbruk.

Isotherm Magnum 4201 leveres med fordamper, termostat, veggfeste og luftkjølt kompressor. Aggregatet kan benyttes på kjølebokser opp til 200 liter, eller fryseboks opp til 65 liter, forutsatt at kjøle- eller fryseboksen er godt isolert og kompressoren er godt ventilert.

Anlegget leveres ferdig fylt og med hurtigkoblinger med tilbakeslagsventil mellom kompressor og fordamper, og er dermed enkelt å montere. Kompressoren kan monteres inntil 2 meter unna fordamperen ved hjelp av medfølgende, bøybare kobberrør.

Magnum 4201 trekker ved 12 volts spenning 0,9A i gjennomsnitt, med makslast på 7,1A.

Gjennomsnittlig strømforbruk vil variere med flere faktorer, som hvor godt kjøleboksen er isolert, temperatur rundt boksen eller hvor ofte boksen åpnes.

Spesifikasjoner

Tilbehør