Handlekurv 0 vare - (0)

Du har ingen varer i handlekurven

*

Vennligst logg inn for å se eller endre ønskelisten

Sikkerhet, service og kvalitet siden 1982

Personvernerklæring

Innledning

Båtutstyr AS med organisasjonsnummer 931356488 er aksjeselskapet som disponerer varemerket Seatronic. Seatronic benyttes oftes som navnet på virksomheten til Båtutstyr AS. Vi benytter derfor Seatronic som firmabetegnelse videre i denne erklæringen. Seatronic markedsfører og selger båtutstyr, og i denne sammenhengen samler vi inn og behandler personopplysninger.

Daglig leder er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger i alle deler av virksomheten. Som øverste ansvarlig må han sørge for at all behandling og og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldende lovgivning.

Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har spørsmål om personvernerklæringen vår, behandlingen vår av dine personopplysninger eller dersom du ønsker å vite hva vi har registrert om deg. Kontakt oss gjerne på seatronic@seatronic.no.

Denne erklæringen gir informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger i henhold til personvernlovgivningen. Vi informerer deg om rettighetene du har vedrørende vår lagring av dine personopplysninger.

Hva slags personopplysninger samler vi inn og hvorfor gjør vi det?

Ved forespørsler eller kjøp av varer registrerer vi navn, adresse, telefonnummer, epost samt ønsket leverings- og betalingsmåte. Videre registrerer vi hvilke varer eller tjenester du ønsker samt salgsdato på det du kjøper. Formålet med opplysningene er å oppfylle avtalen med deg samtidig som vi kan administrere levering, returer, reklamasjoner og garantier. Vår felles interesse av å gjøre dette vurderer vi som mye større enn ulempen for deg. Vi samler kun inn opplysninger som vi trenger for å oppfylle avtalene mellom oss. Ved å registrere egen kundekonto på deg har vi oversikt over kjøpene dine. Dersom du ikke ønsker dette kan vi slette kjøpshistorikk og andre opplysninger fra kontoen din så langt regnskapslovgivning og andre lover tillater dette. Vær da oppmerksom på at du selv må ta vare på opplysninger som vi i utgangspunktet har som grunnlag for å kunne gi god kundeservice. Vi anbefaler ikke dette da produktspekteret vårt også består av sikkerhetsprodukter hvor det kan være livsviktig at vi vet hvilke kunder som har hvilke produkter. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap har mer enn en gang gitt oss gode skussmål for vår måte å ha oversikten på. Det samme forholdet gjelder Hovedredningssentralene.

Vi ønsker også å gi deg som kunde best mulig tilpasset markedsføring og informasjon. (Se eget avsnitt om cookies) Gjennom email mottar de som har tilmeldt seg nyhetsbrev og tilbud regelmessige oppdateringer om varer og aktiviteter. Med utgangspunkt i eksisterende kundeforhold benytter vi også email til å markedsføre sortimentet vårt som kunden har vist interesse for eller handlet fra tidligere. Det er da kun emailadresse som benyttes. Vår håndtering her er i følge forskriften en berettiget interesse for behandlingen, hvor ikke personverninteressene til den registrerte går foran.Hver enkelt utsendelse fra oss gir mulighet til å avmelde seg fra mottak. Nye emailmottakere etter 10 mars 2017 er kun de som har tilmeldt seg tjenesten selv.

Hvilke systemer havner personopplysningene dine i og hvem kan få tilgang til disse?

Seatronic deler ikke personopplysninger med andre enn utstyrs- og tjenesteleverandørene som vi benytter for å løse oppgavene som beskrevet ovenfor. Samarbeidspartnere vil bare få innsyn i personopplysninger hvis dette er nødvendig for å utføre oppgavene.

  • Visma er leverandør av regnskapssystemet vårt. Som nett-, butikk- og telefonkunde blir personopplysningene dine registrert der.
  • Nettbutikkserveren vår er hos Copyleft AS Host1 som har serverparken sin i Norge.
  • Nettbutikken vår er basert på Magento programvare. Passordet som du oppretter for din konto er krypert ovenfor oss. Når du oppretter en handlevogn eller ønskeliste så kan vi se hvilke varer du har lagt der.
  • SSL sikringen vår er gjennom Let's Encrypt. Dette for at kommunikasjonen mellom din enhet og vår server skal være trygg.
  • For sikkerhetskopiering av egne interne servere har vi valgt en skyløsning gjennom Colombi Micro AS. Samme leverandør har levert en av våre interne servere, den andre er levert av Abacus It As.
  • Når medarbeiderne i Seatronic kommuniserer internt og følger opp butikkbesøk, messehenvendelser, telefon eller email benytter vi Zendesk til å administrere oppgavene.
  • Til å sende SMS benytter vi Sendega Business. Vi benytter ikke SMS i markedsføring, kun til beskjeder ang allerede foretatte handler.
  • Microsoft er mailpartneren vår
  • Dersom en kunde velger å bruke Messenger i Facebook til kommunikasjon gjelder Facebooks personvernhåndtering.
  • Ved epostutsendelser benytter vi firmaet Findex AS til å distribuere disse. Det er kun epostadressen uten tilknytning til kundenavn, adresse eller telefon som benyttes.
  • Vi samarbeider med Postnord og Posten for transport av varer. Vi utleverer de personopplysningene som er nødvendig for at de skal kunne levere varene. Informasjonen som deles med transportørene gjennom Consignor er navn, adresse, telefonnummer, epostadresse og ønsket utleveringssted.

I de tilfeller vi eller våre underleverandører benytter firmaer utenfor EU/EØS vil EU Kommisjonens krav om tilstrekkelig beskyttelsesnivå følges opp med EUs standardavtaler, EU-US Privacy Shield eller annen tilsvarende ordning.

Betalingssystemer

Bemerk at vi ikke selv oppbevarer opplysninger om bank og kredittkort. Våre samarbeidspartnere som gjennomfører betalingstransaksjonene er DIBS AS (betalingsterminaler i butikk og på nett) og Nets AS (innløser). Når betaling er foretatt formidles beskjed om dette inn i våre systemer uten at kortopplysninger følger med.

For betaling med Vipps går personopplysninger til DNB som håndterer Vipps.

DNB håndterer også Cresco finans.

Cookies - Informasjonskapsler

Når du laster ned en nettside blir det lagret små tekstfiler med informasjon eller innstillinger på enheten din. Vanligvis brukes disse til å forbedre brukeropplevelsen, samt å huske hvem du er.

  • Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, og sørger for at du kan forbli innlogget på din nettbutikk-konto hos oss, og at handlekurven din ikke tømmes mellom hver gang du besøker oss på nettet.
  • Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering. 
  • Dersom du ikke ønsker å bruke informasjonskapsler kan du stille inn enkelte nettlesere til ikke å akseptere disse. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke cookies, vil noen av funksjonene på seatronic.no ikke fungere.

Les mer om cookies som brukes på seatronic.no

Analyser og statistikk

Seatronic samler inn opplysninger om besøkende på nettsidene våre for å lage statistikk. Disse opplysningene kan ikke spores tilbake til en bruker eller en person. Vi gjør dette for å videreutvikle og gjøre nettstedet bedre. Hvor mange som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra, søkeord og hvilke nettlesere som benyttes er typiske data vi analyserer.

Rettighetene dine

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som Seatronic har registrert. Du kan til enhver tid be om å få disse opplysningene. Videre kan du når som helst be oss slette eller rette personopplysningene dine såfremt lovgiving ikke sier noe annet. Ber du om å få sendt over informasjonen vi har registrert om deg på email så svarer vi med en vanlig email dersom du ikke ber om noe annet. Tilmeldte aktiviteter som inneholder personopplysninger kan du når som helst melde deg av.

Du kan klage til Datatilsynet dersom du opplever at personopplysningene dine ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om personvernerklæringen, behandlingen vår av personopplysningene dine eller ønsker å vite hva vi har registrert om deg så kontakter du oss.

Seatronic - Båtutstyr AS
Peer Gynts Vei 140
1598 MOSS

Tlf 69 25 09 60