Om Seatronic

Orgnr. 931356488
Stiftet 1982
Omsetning 2020 kr 85 000 000.- eks mva

Velkommen til Seatronic!

Med fokus på kvalitet, sikkerhet og service har vi solgt båtutstyr siden 1982!

Vi har kunnskap og erfaring som kommer deg til gode når vi sammen finner utstyr tilpasset din båt og din lommebok. I en verden der hjulene ruller stadig raskere må vi også være i kontinuerlig utvikling. Godt lagerhold er en forutsetning for å kunne levere varene raskt og effektivt når du trenger dem. Utvalget vi presenterer er større enn noen gang tidligere.

Fra å være en spesialbedrift innen båtelektronikk har også sikkerhetsprodukter og annet båtutstyr fått en sentral plass hos oss de senere årene. Bygget vårt rommer også en moderne servicestasjon for redningsflåter der vi har muligheten til å arbeide rasjonelt med flere flåter om gangen.

Ved å tilby etterspurte produkter med god kvalitet til gode priser har vi hatt en betydelig vekst de siste årene. Vår ide er at du som kunde bare møter medarbeidere som jobber med båtutstyr hele året. Butikken vår holder åpent til klokken 2000 hver torsdag hele året for å kunne ta imot deg som har litt reisetid - lørdager holder vi stengt.

Tett på kunden i kassadisken, i telefonen og gjennom tastaturet! 

En stø kurs for Seatronic fremover krever at vi yter vårt beste både i nærhandel og i distansehandel der vi ikke møter dere kunder fysisk. Det er ikke alltid vi klarer å løse utfordringen du gir oss ”der og da”, men vi prøver å være gode rådgivere og hjelpere i alle spørsmål som har med sjølivet å gjøre. Besøk oss dersom du er i nærheten. Det tar ett minutt fra du kjører av E6 ved Mosseporten til du er i butikken hos oss. Det er de samme personene du snakker med i telefonen – eller har mailkontakt med – som du treffer i butikken. Det betyr at alle har mange oppgaver – og tiden blir knapp i perioder.

Vi bedrer stadig rutinene våre for å kunne være ”tett på deg” også gjennom tastaturet. Vi prioriterer å gi så raske tilbakemeldinger som mulig. Mailene våre blir da ofte uformelle og noe stikkordspregede i formen. Tilbakemeldingene er positive på at vi løser dette på denne måten.