Fusion

Fusion StereoActive - blå

Varenummer WA-SA150B
2,399,-
inkl. moms
Ikke på lager
Vanntett båtstereo som flyter

Produktbeskrivelse

Med StereoActive lanserer Fusion en ny tilnærming til båtstereo: Medfølgende dekksfeste gir enkel men solid installasjon på dekk, og lar deg dessuten strømme favorittmusikk hvor som helst. Den er nemlig bærbar, vanntett og den flyter!  

Lyden i denne robuste høyttaleren vil overraske deg. Vanntett & portabel båtstereo på 1-2-3: Med din StereoActive følger det et maritimt feste («puck») som muliggjør dekksmontering på baugen i skjærgårdjeepen så vel som på kajakk eller padlebrett. En solid hendel lar deg enkelt fristille spilleren når du vil ha med deg godlyden i land, og med 20 timer batterilevetid har du lyd helt til solen renner i havet og hjemturen med. Leveres med 220v lader.
Anbefalt tilbehør er 12volts lader om man ikke har 220volt tilgjengelig

 

HVORFOR FUSION STEREOACTIVE?

  • Vanntett – Fusion leverer kompromissløs maritim kvalitet: Med IPX7 tetthetsgrad er StereoActive helt vanntett. Den tåler faktisk å være 1 meter under vann i inntil 30 minutter. Ingen grunn til å være redd for litt sjøsprøyt med andre ord.
  • Flyter i vann! – Redd for å miste elektronikken i havet? Ikke nå lenger. StereoActive flyter om du er uheldig og mister den i vannet.
  • Blåtann – StereoActive strømmer musikk fra Spotify og andre tjenester fra hvilken som helst A2DP blåtann-kompatibel enhet, Apple eller Android. Har også USB mulighet. Som en bonus har StereoActive også FM/AM‐radio, men har ikke DAB+ mulighet.
  • Kraftfull lyd – Klasse D forsterker med 2×20 watt og en kraftig bass gir en imponerende lydopplevelse for denne kompakte størrelsen. Diskanten flytter grensene for hifi på sjøen med et knivskarpt og overbevisende uttrykk i øvre frekvenser.
  • Lang batterilevetid – Det kraftige innebygde lithiumbatteriet lar deg spille musikk i inntil 20 timer i strekk. Batteriet kan lades helt opp i løpet av 3 timer med 12 volts hurtigladingsteknologi. 
  • Kan monteres overalt – En rekke festemuligheter med RAM‐mount puck og RailBlaza. Enkel «puck» for dekkmontering er inkl. i standardpakken,    sammen med 3M tape for liming på bord og en solid gummipakning for beskyttelse av puck-braketten når StereoActive / ActiveSafe er demontert.

Spesifikasjoner

Tilbehør