Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2000kr! Les mer

Ecoflow

EcoFlow ble startet i 2017 av en gruppe erfarne batteri-ingeniører, men har allerede over 2 millioner brukere i mer enn 100 land, EcoFlow har blitt en bransjeleder innenfor portable strømløsninger, solcelle-teknologi og de første økosystemene for smarthjem.

Vi kan like det eller ei, men for oss båtfolk har tilgangen på strøm stadig blitt viktigere – akkurat som på land.
Vi har startbatterier, forbruksbatterier, invertere, landstrøm, brenselceller, solceller, generatorer og en og annen vindmølle for jordomseileren. I tillegg har vi kanskje med oss en powerbank eller tre for å lade mobiler, nettbrett eller PC.

Nå har vi også fått et relativt nytt apparat å forholde oss til, bærbare strømforsyninger.

Hva er egentlig en bærbar strømforsyning?

Litt forenklet kan vi si at en bærbar strømforsyning er et bærbart oppladbart batteri, og et særdeles anvendelig sådant:

 • Det fungerer som en meget kraftig "alt-i-ett" powerbank med flere strøm uttak (230V, 12V DC, USB mm) og har nok strøm til drive de fleste apparatene folk flest har i båten, bobilen på hytta eller hjemme – i lengre eller kortere tid
 • De kan levere nødstrøm hjemme (eller andre steder), og våre EcoFlow-modeller kan automatisk sørge for fortsatt strøm til husets eller båtens viktigste apperater ved strømbrudd – om det er kjøleren, fryser eller router er opp til deg å bestemme.
 • Innebygd inverter som leverer ren sinusstrøm, for sikker bruk av PC og andre ømfintelige apparater
 • Lader, laderegulator og batteri for solcellepanel, kjekt i båten, bobilen, på camping eller hytte uten strøm.
 • Ladedelen kan også tilkobles aggregat, enten bensindrevet eller kombi bensin og gass - og selvfølgelig 230V eller vanlig 12V strømuttak i bil eller båt
 • Trenger du mer strøm kan kapasiteten økes med ekstra batteri
 • Og sist men ikke minst, våre EcoFlow strømforsyninger er en del av EcoFlows stadig voksende plug & play-univers, der du sømløst kan tilpasse systemet til ditt strømbehov og din hverdag eller fritid med f.eks. solcellepanel, smartgenerator, kjøleboks, aircondition - eller en robotgressklipper

Hvem trenger en bærbar strømforsyning?

 • Her vil vi snu på spørsmålet, og spørre hvem trenger det ikke?
 • Båteieren kan lage et tilpasset system som inneholder (ekstra)batteri, lader, inverter, solceller og evt aggregat
 • I en daycruicer har du mer enn nok strøm til en kjøleboks, lading av mobiler, nettbrett og evt. et lydanlegg.
 • Perfekt i bobilen, på camping eller utendørs
 • Sikrer husfreden, her kan alle lade - samtidig
 • Hjemmekontor akkurat de du ønsker det, på terrassen, hytta, i båten, på stranden eller i skogen?
 • Lag mat hvor du vil, med tilgang til både oppvarming, kjøling og andre kjøkkenapparater
 • Håndverkere og hobbysnekker har strøm til å lade batteriverktøy, eller 230V til kraftigere utstyr, uavhengig av hvor jobben skal gjøres
 • Hytte uten innlagt strøm, små eller store anlegg
 • Nødstrøm hjemme, fra batteriet og evt. også solceller/aggregat

Sikkerhet

En bærbar strømforsyning gir deg større trygghet og sikkerhet
Et ekstra batteri gir deg uansett lenger brukstid på apparatene dine. Med EcoFlows strømforsyning har du også mulighet for automatisk nødstrømsaggregat hvis strømmen går, og med et solcellepanel eller flere (tilleggsutstyr) kan du også produsere din egen elektrisitet selv om strømmen er borte over lengre tid.

Komfort

En bærbar strømforsyning kan bidra til å øke komforten når du er "off the grid". Om det er kald drikke på camping eller tur med småbåten uten kjøleskap, steking av vafler eller annen mat, lading av elsykler, eller tom. drift av EcoFlows bærbare aircondition

Praktisk

Enten du trenger å bruke slagdrillen i enden av hagen der der er litt for langt for skjøteledningen, eller på hytta der det ikke er strøm, du er avhengig av hjemmekontoret men samtidig ønsker å være på tur, eller alle i familien eller vennegjengen "må" lade samtidig – en bærbar strømforsyning løser de fleste utfordringer som ha med strøm å gjøre.

Miljø

Nå skal ikke vi påstå at bruk av strøm eller kjøp av flere apparater er miljøvennlig, men EcoFlows solcellepaneler vil bidra til at strømmen blir så ren den kan bli. Og med solcellepaneler opp til 400W får du faktisk produsert en del strøm, pass bare på at du kjøper et solcellepanel som er tilpasset strømforsyningen. Dette er kvalitetsprodukter som er bygd for å vare lenge. Med sine LiFePO4 litiumbatterier (det samme som Seatronic anbefaler som forbruksbatterier i båter og bobiler) kan du bruke strømforsyningen daglig i 10 år, og fortsatt ha igjen 80% av batterikapasiteteten.

Utbyggbart-mange muligheter

En bærbare strømforsyningen fungerer helt fint alene, både til lading av alt fra mobiltelefoner til droner, drift av kjøleskap/boks, verktøy mm, eller som nødstrøm. Kan lades i vanlig stikkontakt eller 12 V sigarettenner i bil eller båt.
Men en EcoFlow bærbar strømforsyning kan også være hjørnesteinen i et større og utbyggbart system, med lading fra solcellepaneler (EcoFlow eller eksisterende anlegg), generator, aircondition/varme, kjøleboks, hyttestrøm eller ekstrastrøm hjemme. EcoFlow kommer stadig med nye spennende produkter, men du kan selvfølgelig kombinere med det du allerede har.

Produkter

River 2 serien

River 2 256 Wh
Perfekt for den kreative som stadig trenger å lade kamera og videoutstyr, droner eller PC, eller de som kanskje må bære den et stykke og ønsker den letteste varianten, ca 3,5 kg. Lades opp på 1 time på 230V. Velegnet for 1-2 personer på helgetur, eller familien på dagstur med kjøleboks og/eller lydanlegg.

River 2 Max 512 Wh
Med dobbel så stor strømkapasitet kan du holde det gående dobbelt så lenge med River 2 Max. Den lades allikevel opp like raskt, på en time. 
Har flere strømuttak, og er velegnet for en liten familie eller vennegjeng når det gjelder lading utstyr som telefoner, nettbrett ol, og kan i tillegg holde en kjøleboks eller kjøleskap gående noen timer.

River 2 Pro 768 Wh
Perfekt for helgeturer for familien eller en liten vennegjeng, den gjør alt sine to mindre brødre klarer, men med like mye strøm som de to til sammen har du i tillegg har du nok strøm til litt matlaging, kaffemaskinen, smoothieblenderen eller tom. en microbølgeovn for de som ønsker det. Lades opp på imponerende 70 min. Med sine 10 strømuttak kan hele familien lade samtidig hvis det skulle være behov for det, samtidig som den driver andre enheter.

Delta serien

Delta serien består av meget kraftige bærbare strømforsyninger, med litiumbatteri, og en inverter innebygget. Delta Max er med sine 1,6 og 2 kWh valget for de som virkelig trenger kraftige bærbare kraftstasjoner. Delta 2 har noe mindre kapasitet enn Max-modellene, men har et kraftig LiFePO4 litiumbatteri. Merk at denne modellen ikke er en del av kampanjen, men vi ønsker å vise alternativet siden den er vesentlig lettere.

Delta-serien er perfekt på turer for familien eller en liten vennegjeng, og helst der du kan kjøre helt frem. Her har du nok strøm til matlaging og kjøling, lading av elsykler, eller drifte et hjemmekontor på tur. Med flere strømuttak kan hele gjengen lade samtidig hvis det skulle være behov for det, og i tillegg drive andre enheter. De er også det naturlige valget for nødstrøm hjemme, eller som første byggesten i et strømanlegg på hytta.

 

Vantette bagger

Med en spesialtilpassede bag blir din Delta 2 eller River 2 strømforsyning vanntett. River2 modellen kan også bæres som ryggsekk.

 

Flere produkter fra EcoFlow

EcoFlow lanserer stadig nye produkter, og vi vil ta inn de som er mest aktuelle for våre kunder. Meld deg på nyhetsbrev, eller følg oss på Facebook, så vil du se når det kommer noe nytt.

Wave 2 aircondition

EcoFlow Wave 2 er en kraftig og kompakt bærbar aircondition, som også fungerer som varmeapparat. Kan benyttes off the grid med Add-on batteri, bærbar strømforsyning eller solcellepanel, eller via 230V. Perfekt for båt, bobil, hytte og camping - eller hjemme på soverommet.

Med et tilleggsbatteri som monteres direkte under Wave 2 Air Condition får du opp til 8 timers drift uansett hvor du er. Har også USB A og C uttak for lading av mobiltelefon el.

 

Glacier kjøleboks med ismaskin

Er du klar for havnas, skogens eller campingplassens råeste kjøleboks? Enten du skal tilbringe helgen i Middagsbukta, alene på en holme, på telt- eller campingtur, på hytte uten strøm eller bare være hjemme på terrassen så bidrar EcoFlow Glacier til å gjøre både hverdag og fest enklere og kaldere – lenge.