Solo Stove

Bonfire værfast trekk til Solo Stove Bonfire bålbanne

Varenummer STOVE1011
690,- 475,-
inkl. moms
Ikke på lager
Bonfire værfast trekk beskytter din Solo Stove Bonfire bålbanne mot regn, snø, støv, løv og vind. Laget av solid PVC-belagt polyester, og er vanntett. Kan stå ute året rundt, og forlenger levetiden på bålpannen.

Produktbeskrivelse

Dette vanntette, slitesterke trekket er en flott følgesvenn for din Bonfire bålpanne, og gjør det enkelt å dekke og beskytte din Solo Stove mot regn, snø, støv, løv og vind. Det sparer deg for tid og krefter med å oppbevare den innendørs når den ikke er i bruk.
Trekket har den perfekte passformen til din Bonfire bålpanne, så det skal utrolig mye til for at det blåser av.

Ikke bare er Bonfire værfast trekk værbestandig, det er også solid. Trekket er laget av PVC-belagt polyester noe som gjør det 100% vanntett. Dette vil beskytte din bålpanne uansett om det regner, snør eller er sterk vind. Dette trekket vil beskytte bålpannen din året rundt og vil forlenge bålpannens levetid. Bruk trekket mellom hver gang du bruker din Bonfire, så er jobben lettere når du skal fyre den opp neste gang.

Trekket har et kuppeltak som støttes av et forsterket 6061 aluminiumsstativ (3 mm tykt). Kuppeltaket forhindrer at vann samles på toppen og ødelegger trekket.

Håndtaket på toppen gjør det lett å ta trekket av og på bålpannen.

Husk å la bålpannen din avkjøles før du setter på trekket. Bruk evt. Bonfire lokket (ekstrautstyr) hvis du ønsker at nedkjølingen skal gå noe raskere.
Merk at transport-trekket du får med på kjøpet av din Solo Stove Bonfire kun er ment som bruk for transport og innendørs oppbevaring.

  • Høyde 40,6 cm
  • Diameter: 56 cm
  • Vekt: 700 g

Noen spørsmål og svar

Kan man lagre bålpannen ute med dette trekket?

Ja, det kan man. Trekket beskytter mot at nedbør havner nedi bålpannen og gjør det lettere når man skal bruke bålpannen igjen. Det reduserer også faren for at det blir stående «askevann» over tid i bålpannen. Langvarig kontakt med askerester og vann kan skape en kjemisk reaksjon som påvirker stålet.

Hvordan sitter trekket fast?

Trekket festes ikke i bålpannen, men det er laget for å passe bålpannen perfekt. Dette gjør at det ikke er noen fare for at det blåser av.

Spesifikasjoner

Alternativer